складови контейнери
МАГАЦИНСКИ КОНТЕЈНЕРИ
1
НАДВОРЕШЕН ИЗГЛЕД (стандардни модели) Произведуваме посакувани од Вас магацински контејнери во рамки на 15 дена со одличен кавалитет и на достапни цени. Достава и монтажа за 1 ден.
Многофункционални модерни и современи модели со различни изгледи, кои слободно може да се користат многу долго време.
2
ВНАТРЕШЕН ИЗГЛЕД (стандардни модели)
Можете да изберете од стандардните модели, или Вие сами да ги определите димензиите.
СПЕЦИФИКАЦИЈА И ДЕТАЉИ
3
Поцинкувана метална конструкција LED oсветлување 4 см Сендвич панел изолација (по избор и 8 см) Ел. инсталација ПВЦ прозорци Алуминиеви врати со система за заклучување Водоотпорна иверица Надворешно осветлување
4
СТАНДАРДНИ МОДЕЛИ ИЛИ ВАШ ДИЗАЈН

Изберете го
Вашиот
МАГАЦИНСКИ
Контејнер.

Стандардните контејнери се со височина 250 см, по Ваш избор на
 димензиите може да бидат 300 см. Широчината може да биде 240 см и 300 см. Должината на контејнерите може да биде 400 см / 500 см / 600 см / 700 см / 800 см. Максималната должина на контејнерите може да биде 1200 см.
5
ДОДАТОЦИ (СО ДОПОЛНИТЕЛНА ДОПЛАТА)
клима Бетонски блокови за основа 25 / 10 / 50 см ѕидна плоча за греење решетки мрежа за комарци внатрешни ролетни надворешни ролетни
6
ПОВЕЌЕ ФОТОГРАФИИ ОД ПРОДУКТИТЕ

контејнери, цена, цени, магацин, магацини, хали,

modern

modular

solutions

EUROPEAN QUALITY
Transport all WORLD COUNTRIES

Copyright  2018 Inc. All Rights Reserved.

High quality products