ЗАШТИТНИ ШАТОРИ
1
НАДВОРЕШЕН ИЗГЛЕД Произведуваме посакувани од Вас шатори во рамки на 15 дена со одличен кавалитет и на достапни цени.
Многофункционални модерни и современи модели со различни изгледи, кои слободно може да се користат многу долго време.

Ви нудиме стандардни модели со изолација.
СПЕЦИФИКАЦИЈА И ДЕТАЉИ
3
Шатори, изработени от висококвалитетни материали  Стандардните шатори се покриени со 650 гр./м2 високвалитетна церада. Под церадата е поставена изолација од стаклена волна. Металната конструкција се фиксира во почвата со помош на арматура. Самата метална конструкција е висококвалитетна, бојадисана, монтира се со помош на штафови и висококвалитетни јажиња.
4
СТАНДАРДНИ МОДЕЛИ И ВАШ ДИЗАЈН
2
ВНАТРЕШЕН ИЗГЛЕД

modern

modular

solutions

EUROPEAN QUALITY
Transport all WORLD COUNTRIES

Copyright  2018 Inc. All Rights Reserved.

High quality products