СТРАЖАРСКИ КАБИНИ SEC 70
Произведуваме посакувани од Вас стражарски кабини во рамки на 15 дена со одличен кавалитет и на достапни цени. Достава и монтажа за 1 ден.
1
НАДВОРЕШЕН ИЗГЛЕД (стандартни модели)
Многофункционални модерни и современи модели со различни изгледи, кои слободно може да се користат многу долго време.
2
ВНАТРЕШЕН ИЗГЛЕД (стандардни модели)
 Ви нудиме различни видови стражарски кабини стандардни или по ваш избор дизајни. 

СПЕЦИФИКАЦИЈА И ДЕТАЉИ
3
Поцинкувана метална конструкција LED oсветлување 4 см Сендвич панел изолација (по избор и 8 см) Ел. инсталација ПВЦ прозорци Алуминиеви врати со система за заклучување Ламинат паркет Надворешно осветлување
4
ВАШ ДИЗАЈН

Проектирајте

ја вашата

 кабина.

Стандардните контејнери се со височина 250 см, по Ваш избор на димензии може да биде 300 см. Ширината може да биде 240 см и 300 см. Должината на контејнерите може да биде 400 см / 500 см / 600 см.
5
ДОДАТОЦИ (СО ДОПОЛНИТЕЛНА ДОПЛАТА)
клима Бетонски блокови за основа 25 / 10 / 50 см ѕидна плоча за греење решетки мрежа за комарци внатрешни ролетни надворешни ролетни

modern

modular

solutions

EUROPEAN QUALITY
Transport all WORLD COUNTRIES

Copyright  2018 Inc. All Rights Reserved.

High quality products