СТРАЖАРСКИ КАБИНИ SEC 60
Произведуваме посакувани од Вас стражарски кабини во рамки на 15 дена со одличен кавалитет и на достапни цени. Достава и монтажа за 1 ден.
1
НАДВОРЕШЕН ИЗГЛЕД (стандардни модели)
Многофункционални модерни и современи модели со различни изгледи, кои слободно може да се користат многу долго време.
2
ВНАТРЕШЕН ИЗГЛЕД (стандардни модели)

Ви нудиме различни видови стражарски кабини стандардни или по ваш избор дизајни. 

СПЕЦИФИКАЦИЈА И ДЕТАЉИ
3
Поцинкувана метална конструкција LED oсветлување 4 см Сендвич панел изолација (по избор и 8 см) Ел. инсталација ПВЦ прозорци Алуминиеви врати со система за заклучување Ламинат паркет Надворешно осветлување

 

 

4
СТАНДАРДНИ МОДЕЛИ ИЛИ ВАШ ДИЗАЈН

Изберете ја Вашата стандардна кабина.

Стандардните контејнери се со височина 250 см, по Ваш избор на димензии може да биде 300 см. Ширината може да биде 240 см и 300 см. Должината на контејнерите може да биде 400 см / 500 см / 600 см.
5
ДОДАТОЦИ (СО ДОПОЛНИТЕЛНА ДОПЛАТА)
клима Бетонски блокови за основа 25 / 10 / 50 см ѕидна плоча за греење решетки мрежа за комарци внатрешни ролетни надворешни ролетни
6
ПОВЕЌЕ СЛИКИ ОД ПРОДУКТИТЕ

 

 

 

кабини за стражари, Стражарски кабини, метални кабини

modern

modular

solutions

EUROPEAN QUALITY
Transport all WORLD COUNTRIES

Copyright  2018 Inc. All Rights Reserved.

High quality products