фургони за офис
 МОДУЛНИ КАНЦЕЛАРИИ M LINE
1
НАДВОРЕШЕН ИЗГЛЕД Произведуваме посакувани од Вас модулни канцеларии во рамки на 15 дена со одличен кавалитет и на достапни цени. Достава и монтажа за 1 ден.
Многофункционални модерни и современи модели со различни изгледи, кои слободно може да се користат многу долго време. .
Ви нудиме различни видови модулни канцеларии, со опрема или без.
СПЕЦИФИКАЦИЈА И ДЕТАЉИ
3
Поцинкувана метална конструкција LED oсветлување 4 см Сендвич панел изолација (по избор и 8 см) Ел. инсталација ПВЦ прозорци Алуминиеви врати со система за заклучување Ламинат паркет Надворешно осветлување
4
СТАНДАРДНИ МОДЕЛИ ИЛИ ВАШ ДИЗАЈН
5
ДОДАТОЦИ (СО ДОПОЛНИТЕЛНА ДОПЛАТА)
клима Бетонски блокови за основа 25 / 10 / 50 см ѕидна плоча за греење решетки мрежа за комарци внатрешни ролетни надворешни ролетни
6
МОНТАЖА

канцеларија комбиња за канцеларија, канцеларија комбиња, канцеларија контејнери

2
ВНАТРЕШЕН ИЗГЛЕД

modern

modular

solutions

EUROPEAN QUALITY
Transport all WORLD COUNTRIES

Copyright  2018 Inc. All Rights Reserved.

High quality products