Сглобяеми къщи цени

 

MOLDE
Произведуваме посакувани од Вас преносни куќи во рамки на 15 дена со одличен кавалитет и на достапни цени. Достава и монтажа за 1 ден.
НАДВОРЕШЕН ИЗГЛЕД
1
Многофункционални модерни и современи модели со различни изгледи, кои слободно може да се користат многу долго време.
2
ВНАТРЕШЕН ИЗГЛЕД
 Ви нудиме различни модели на куќи, опремени со кујна, WC и туш кабини, кои слободно може да се користат многу долго време.
СПЕЦИФИКАЦИЈА И ДЕТАЉИ
3
 1 - 4 см Сендвич панели со изолација (по избор и 8 см) 2 - Поцинкувана метална конструкција 3 - АЛ. врати 4 - ПВЦ прозорци 5 - Долг живот на бојата 6 - Излези за вода и канал 7 - Различни видови тераси  8 - Кујна 9 - Сендвич панел 10 - Плочки 11 - Ламинат под 12 - Врати на лизгање 13 - Осветлување 14 - Плоча за греење

1

3

4

5

2

7

6

8

9

14

13

12

10

11

4
СТАНДАРДНИ МОДЕЛИ ИЛИ ВАШ ДИЗАЈН
Карактеристики Соба и салон Составената Ви куќа се доставува со вградена ел. инсталација и осветлување. Врзувањето со ел. мрежа е многу лесно. Во секоја соба има по една плоча за греење од 1500W. Штекери, прекидачи и осветлувањето се означени на цртеж. Од надворешната страна на куќата има 1 осветлување и електична кутија за поврзување со ел. мрежа. Кујна, Во стандардните кујни има рингли, горен долен шкаф и мијалник. Кујната е со целосно изградена водоводна и канализациска инсталација, излезите за чиста и отпадна вода излегуваат од страна на ѕид, каде е кујната. WC и бања, Подот во бањата е со плочки. Мијалникот е со огледало и шкафче. Водоводна и канализациска инсталација е целосно изградена. Во стадардниот модел купатилата се со и 1 туш кабина, штекер, осветлување и бојлер.
5
ДОДАТОЦИ (СО ДОПОЛНИТЕЛНА ДОПЛАТА)
клима Бетонски блокови за основа 25 / 10 / 50 см ѕидна плоча за греење решетки мрежа за комарци внатрешни ролетни надворешни ролетни
6
ИЗБОР НА БОЈА
White RAL 9002 Brown RAL 8016 1 2
7
ТЕРАСИ (СО ДОПОЛНИТЕЛНА ДОПЛАТА)
1 2
8
МОНТАЖА

евтини преносни куќи, Преносни куќи, преносни куќи цени, дрвени куќи, евтини преносни куќи, преносни куќи, преносни куќи цени, дрвени куќи

modern

modular

solutions

EUROPEAN QUALITY
Transport all WORLD COUNTRIES

Copyright  2018 Inc. All Rights Reserved.

High quality products