контейнер контейнери цена
1
КОНТЕЈНЕРИ НАДВОРЕШЕН ИЗГЛЕД (стандардни модели) Произведуваме посакувани од Вас контејнери во рамки на 15 дена со одличен кавалитет и на достапни цени. Достава и монтажа за 1 ден.
Многофункционални модерни и современи модели со различни изгледи, кои слободно може да се користат многу долго време.
2
ВНАТРЕШЕН ИЗГЛЕД (стандардни модели)
 Ви нудиме различни модели опремени со кујни, WC и туш кабини. Можете да изберете од стандардните модели, или Вие сами да ги определите димензиите на собите и бањите.
СПЕЦИФИКАЦИЈА И ДЕТАЉИ
3
Поцинкувана метална конструкција LED oсветлување 4 см Сендвич панел изолација (по избор и 8 см) Ел. инсталација ПВЦ прозорци Алуминиеви врати со система за заклучување Ламинат паркет Надворешно осветлување
4
СТАНДАРДНИ МОДЕЛИ ИЛИ ВАШ ДИЗАЈН

Изберете

го Вашиот

Стандарден

Контејнер.

Стандардните контејнери се со височина 250 см, по Ваш избор на димензиите може да биде и 300 см. Ширината може да биде 240 см и 300 см. Должината на контејнерите може да биде 400 см / 500 см / 600 см / 700 см / 800 см. Максималната должина на контејнерите може да биде 1200 см.
5
ДОДАТОЦИ (СО ДОПОЛНИТЕЛНА ДОПЛАТА)
клима Бетонски блокови за основа 25 / 10 / 50 см ѕидна плоча за греење решетки мрежа за комарци внатрешни ролетни надворешни ролетни
6
ПОВЕЌЕ ФОТОГРАФИИ ОД ПРОДУКТИТЕ

 контејнер контејнери цена - цени konteјner konteјneri cena i ceni.

modern

modular

solutions

EUROPEAN QUALITY
Transport all WORLD COUNTRIES

Copyright  2018 Inc. All Rights Reserved.

High quality products