преносими къщи
ALPINA
Произведуваме посакувани од Вас преносни куќи во рамки на 15 дена со одличен кавалитет и на достапни цени. Достава и монтажа за 1 ден.
НАДВОРЕШЕН ИЗГЛЕД
1
Ви нудиме различни модели на куќи, опремени со кујна, WC и туш кабини, кои слободно може да се користат многу долго време.
 Ви нудиме различни модели на куќи, опремени со кујна, WC и туш кабини, кои слободно може да се користат многу долго време.
СПЕЦИФИКАЦИЈА И ДЕТАЉИ
3
 1 - 4 см Сендвич панели со изолација (по избор и 8 см) 2 - Поцинкувана метална конструкција 3 - АЛ. врати 4 - ПВЦ прозорци 5 - Долг живот на бојата 6 - Излези за вода и канал 7 - Различни видови тераси  8 - Кујна 9 - Сендвич панел 10 - Плочки 11 - Ламинат под 12 - Врати на лизгање 13 - Осветлување 14 - Плоча за греење

1

3

4

5

2

7

6

8

9

14

13

12

10

11

4
СТАНДАРДНИ МОДЕЛИ ИЛИ ВАШ ДИЗАЈН
Карактеристики Соба и салон Составената Ви куќа се доставува со вградена ел. инсталација и осветлување. Врзувањето со ел. мрежа е многу лесно. Во секоја соба има по една плоча за греење од 1500W. Штекери, прекидачи и осветлувањето се означени на цртеж. Од надворешната страна на куќата има 1 осветлување и електична кутија за поврзување со ел. мрежа. Кујна, Во стандардните кујни има рингли, горен долен шкаф и мијалник. Кујната е со целосно изградена водоводна и канализациска инсталација, излезите за чиста и отпадна вода излегуваат од страна на ѕид, каде е кујната. WC и бања, Подот во бањата е со плочки. Мијалникот е со огледало и шкафче. Водоводна и канализациска инсталација е целосно изградена. Во стадардниот модел купатилата се со и 1 туш кабина, штекер, осветлување и бојлер.
5
ДОДАТОЦИ (СО ДОПОЛНИТЕЛНА ДОПЛАТА)
климатик Бетонски блокови за основа 25 / 10 / 50 см ѕидна плоча за греење решетки мрежа за комарци внатрешни ролетни надворешни ролетни

 

6
ИЗБОР НА БОЈА
White RAL 9002 Brown RAL 8016 1 2
7
ТЕРАСИ (СО ДОПОЛНИТЕЛНА ДОПЛАТА)
1 2
8
МОНТАЖА

мобилни коли, еко каучи, преносни кутии, цени, преносни кутии

2
ВНАТРЕШЕН ИЗГЛЕД

modern

modular

solutions

EUROPEAN QUALITY
Transport all WORLD COUNTRIES

Copyright  2018 Inc. All Rights Reserved.

High quality products